EGİAD Gastronomi&Tadım Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şarap Tadımı Etkinliği, üyelerimizin katılımıyla Best Western Konak Hotel’de gerçekleştirildi. Şarap ve bağ danışmanı Işık Gülçubuk tarafından yapılan sunumda 6 farklı yerel üzüm ve 6 farklı şarap yapım tekniği konusunda bilgi verildi ve tadım yapıldı.
16. Dönem
EGİAD Genel Kurulu Gerçekleştirildi
EGİAD olağan Genel Kurulu Toplantısı, İzQ İnovasyon Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya, EGİAD Üyelerinin yanı sıra, EGİAD Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanları, oda, borsa ve STK’ların temsilcileri katıldı. EGİAD Genel Kurulu’nda Divan Heyeti Başkanlığı’nı Prof. Dr. Mustafa Devamı…